Gràcies per fer possible la promoció de la bicicleta!

logotips_GCS_pLa campanya Girona Cycle Sexy ha permès visualitzar la bicicleta com a mitjà de transport atractiu, accessible i de moda.

Ho hem fet a través d’una trobada d’instagramers #instabici #gironacyclesexy, un concurs fotogràfic a Instagram i una desfilada participativa de bicicletes i moda.

Ha estat possible dur-ho a terme gràcies al suport de Do The Right Mix Supported by the European Comission’s Sustainable Urban Mobility Campaign.

I a la col·laboració d’Equity Point, Eina Activa, Chycle, Sais Bikes, BikeCat, Olympia 2, Centre Biker Girona, Trafach Bikes, BikeBreaks|Girona Cycle Centre, Professional Bike Girona, Closca, Blonda, Coolsec, Asfalt shop, Cicloturisme, + Cub,  Radikalbikes, CarmePuigdevalliPlantéS, Uualk, Jornal.cat, tresdosun.com, Ajuntament de Girona, Girocleta, Costa Brava Pirineu de Girona, Diputació de Girona i l’assessorament de WuWant .

Ho ha fet realitat l’equip de treball de les entitats promotores:  l’Associació de Naturalistes de Girona, Mou-te en Bici i l’Oficina Verda de la Universitat de Girona.

Però, sobretot, gràcies a totes i tots els que heu participat a l’#instabici, al concurs d’Instagram i a la desfilada!

Deixa un comentari