Participa a l’#Instabici del #GironaCycleSexy

GCS_instaL’Associació de Naturalistes de Girona, Mou-te en Bici i l’Oficina Verda de la Universitat de Girona et conviden a la trobada #Instabici en el marc de la campanya #GironaCycleSexy. 

L’#Instabici és una trobada d’usuaris de la xarxa social Instagram (#Instameet) per fer junts una ruta pel Barri Vell de Girona i fer fotos per penjar a Instagram. Li diem #Instabici perquè pots venir a peu, amb la seva bicicleta o sol·licitar un abonament d’un dia a la Girocleta.

Hi haurà esmorzar pels participants i sorpreses! A més les teves fotografies podran participar al concurs a Instagram del #GironaCycleSexy i aconseguir premis com una nit d’alberg, lots de productes, àpats, etc.

L’objectiu és passar un matí descobrint racons de Girona, fent fotos i passant-ho bé!

#Instabici
#GironaCycleSexy

Dissabte 15 de febrer de 2014
10 h
Plaça Salvador Espriu de Girona

Per participar a l’#Instabici #GironaCycleSexy cal inscriure’s prèviament a través del formulari:

http://tinyurl.com/nl6jszp
L’aforament és limitat.

Durant l’#Instabici els participants faran fotos relacionades amb la temàtica del concurs #gironacyclesexy i les pujaran al seu compte d’Instagram.

Cal etiquetar les imatges amb els hashtags:
#GironaCycleSexy
#Instabici

I, segons la categoria,:
#diaadia
#glamour
#biciihumor

Les fotografies fetes durant la trobada entraran al concurs d’Instagram del Girona Cycle Sexy i optaran a premis. El termini per presentar fotografies és el diumenge 16 de febrer de 2014 a les 23 h, consulteu les bases per a més detall:
http://ecologistes.net/bases-per-participar-al-concurs-fotografic-instagram-del-girona-cycle-sexy/

Deixa un comentari