Ampliem el termini per participar als concursos de La Manduca no caduca!

El concurs receptes de cuina d’aprofitament i el concurs fotogràfic Instagram de La Manduca no caduca continuaran oberts fins el proper 30 d’octubre

En un primer moment, l’organització de la campanya va programar els terminis de presentació dels concursos pel dia 19 de setembre de 2014, en el cas del concurs de receptes, i pel 23 de setembre de 2014, en el cas del concurs fotogràfic. Aquestes dates figuraven a les bases dels concursos que vam publicar fa uns dies. No obstant, hem decidit ampliar el període de temps per entregar tant les fotografies com les receptes fins els proper dia 30 d’octubre de 2014, amb la voluntat de donar a més persones l’oportunitat de participar-hi.

D’altra banda, l’entrega dels premis, que havia estat programada pel dia 24 de setembre i que tindria lloc a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona, també ha sigut modificada. Finalment, l’entrega dels premis es durà a terme en una data del mes de novembre. El lloc encara s’ha de determinar, no obstat, tant la nova data com la localització es comunicaran amb suficient antel·lació perquè les persones premiades puguin prendre-hi part.

En cas que tingueu cap dubte, podeu consultar les bases dels concursos als següents enllaços, on hi trobareu tota la informació actualitzada:

BASES_CONCURS_RECEPTES

BASES_CONCURS_INSTAGRAM

Moltes gràcies i a participar!

Deixa un comentari