Qui som?

El portal ecologistes.net va néixer l’any 2000, fruit de la inquietud dels moviments ecologistes d’apropar-se a la societat a través d’una eina tan innovadora com era Internet. Els impulsors d’aquell primer projecte va ser la Xarxa ecologista de les comarques gironines, amb la col·laboració de l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG).

Es van arribar a assolir 1.000 visites mensuals i es va convertir en un referent d’informació, un punt de trobada. El temps va anar passant i els objectius de les entitats van canviar, també les persones i els interessos. A finals de 2005 es va decidir reestructurar la pàgina web i implicar un nou equip humà. Aquell nou projecte va veure la llum l’any 2006, i va comptar amb una quinzena de persones col·laboradores. A finals de l’any 2008 es va decidir finalitzar aquella segona etapa, i la comissió que gestionava el portal va desaparèixer.

Amb la voluntat de donar resposta al creixent interès que tenim les persones per l’ecologia, una vida saludable i la natura en general, els Natus ha recuperat el portal Ecologistes.net, i l’hem convertit en un espai per tots aquells que voleu practicar l’ecologisme diari. Al web trobareu informacions pràctiques, tallers educatius, notícies ambientals, articles de fons i entrevistes.

Ecologistes.net torna a caminar i esperem convertir-lo en la vostra guia diària d’activisme i ecologisme.

Cada autor escriu sobre el que més l’inquieta en cada moment sense cap limitació editorial. Els administradors es limiten a mantenir el WordPress i a organitzar el calendari, així doncs cada autor és responsable del seu contingut i les seves opinions. La gestió d’aquest web és sempre democràtica i la idea és mantenir un espai on tots els col·laboradors se sentin còmodes. Tothom hi participa de forma altruista.

CONTACTA AMB NOSALTRES: info@naturalistesgirona.org.